Isa 5 Månader

★ Väger 7585g och är 66 cm lång

★ Använder strl 68 på kläder

★ Använder strl 4 på liberos blöjor

★ Kan åla sig bakåt och åt sidan, undra när hon kommer på hur hon tar sig framåt? ;)

★ Gillar att sitta med vid matbordet och antingen suga på en majskrok eller leka med sina leksaker, som oftast ska kastas på golvet ;)

★ Kan sitta utan stöd i typ 1 sekund, vi tränar på det!

★ Vi har försökt att ge smakportioner men det tycker hon inte alls är intressant, varken mat, frukt eller gröt ;)

22 oktober

Då var snart oktober över och vi går in i november! Ett steg närmre julen och både jag och Niclas är som små barn på julafton över att få diskutera julpynt, julgodis, den perfekta granen och allt som hör julen till! Att det dessutom är Isans första jul gör ju det hela ännu mysigare!

På tal om Isa blir hon 5 månader idag! Imorgon ska vi till bvc för att mäta, väga och vaccinera! Hoppas vi slipper feber och andra biverkningar! Tänkte jag ska skriva en månadsuppdatering imorgon!

Isa har senaste 2 veckorna ratat nappen, vill inte alls ha den trots att den hade varit användbar när hon ska sova för hon har så svårt att komma till ro! Dessutom vaknar hon flera gånger per natt och vrider och vänder sig och eftersom hon vägrar ta nappen måste jag ta upp henne i famnen varje gång för att hon ska komma till ro! Tur att det finns kaffe :)

Nu sover fröken en runda och i eftermiddag tänkte vi ta oss en runda till öppna.



lillsnäckan somnade på mig i lördags, det händer ju nästan aldrig längre men det är såååå mysigt!

Glad mama

oj vad det ekar tomt här. Ville mest bara säga att jag blev glatt överraskad när vågen visade -2kg sen förra söndagen! Det enda jag gjort är att jag hållt mig borta från sötsaker och snask (1 kanelbulle på kanelbullensdag, annars ingenting). Sen försöker jag äta regelbundet med!

Nej nu ska jag traska ut med Diezel och sen styr vi vagnen mot babycafeet!




RSS 2.0