Isa 4 månader

Lite månadsuppdatering :)

*Väger 7100g och är 66cm lång

*Använder strl 62 i kläder men vissa plagg i 68 passar också

*Använder strl 3 på liberos blöjor

*Har blivit kittlig och skrattar högt när man kittlar henne. Speciellt på sidorna eller under fötterna.

*Ställt sig upp på händerna i magläge, tycker oftast om att ligga på mage.

*Greppar leksaker bra och stoppar dom i munnen.

*Sover bra, somnar för natten runt 20.00 och sover till ungefär 7-8 på morgonen, vaknar oftast vid 3-4 för lite mat och ibland även vid 6 när pappa går upp till jobbet.

Fredag

Alla kakor är bakade och pyntet är nerpackat. Klockan är 22.30 och jag borde egentligen sova för imorgon ringer klockan tidigt, vi ska hinna göra oss iordning samt pynta lokalen vi ska ha dopfikan i innan dopet börjar 11.30. pjuu!! Men det ska säkert gå fint.

Veckan har varit ganska lugn, blev babycafeet i onsdags i vanlig ordning, hundpromenad med Melina igår och idag blev det en fika med Madde och Allie här nere på söder. Nej nu ska jag hoppa ner i bingen och samla på några timmars sömn.. kan behövas inför morgondagen :)



rosa bakning pågår!




Lite nytt till Isa kom på posten

Snuvit

Vi nyser ikapp här hemma jag och Isa! Så idag har vi ställt in både babyrytmik och babygympa och kurerar oss i soffan istället, det vankas ju dop till helgen och då vill vi inte vara sjuka!
Dopet ja, kläder till oss alla är fixade, smörgåstårtan beställd och levereras till dopfikan. I veckan ska jag pyssla lite mer dekoration och baka en jääääkla massa kakor! 

Fredag

Helt plötsligt var det fredag igen! Veckorna bara springer iväg. Haft en vecka fullproppad med massa skoj. Babygympa som resulterade i träningsvärk för mamman, gött! Fika, häng på babycafeet och en heldag på stan, blev nytt till både mig och Isa samt en vattentät kamera så vi kan föreviga allt plaskade på babysimmet.

Idag har jag redan hunnit med en mysfrukost samt en timmes pw! Nu ska jag hoppa in i duschen sen skulle Elina titta inom på en kaffe. Har inte träffats på flera månader så vi lär ha en del att gå igenom ;) Ikväll blir det fredagsmys med god mat och kanske nått gott i glaset med? Det är ju trots allt fredag :)




frulle & prommis





två nya tröjor.

Måndag

Babysimmet igår var en jättehit! Isa älskade varenda minut i vattnet så vi längtar redan tills nästa söndag! Flera från vår föräldrargrupp på bvc som var med i samma grupp, alltid roligt med bekanta ansikten.

Nu har Isa somnat i mitt knä och om ca 30 min ska vi möta upp Madde, Allie, Melina och Loo för att traska iväg på miniskutt, babygympa. Dags att röra lite på fläsket ;)

Söndag

Gud vad dagarna går snabbt! Har hunnit med en pw med Madde & Allie, plus lunch och shopping i stan. 3 för 2 på alla barnplagg på lindex så Isa fick lite littlephant kläder.

I fredags träffade vi Linnea och Mellie från vår föräldrargrupp på roberts för lite lunch. Hämtade även ut Isas dopklänning och dopdekorationer som vi beställt. Det närmar sig med stormsteg!

Igår var det en runda till stan igen för att kika in den nya barnbutiken bror ♥syster där vi kom ut med lite saker, bland annat ett par socks on & en skallra till Isa. Fikade även med Dennis och Ellinor och jag shoppade två par nya jeans. Lyckan när man minskat ännu en storlek sen sist jag köpte, precis efter förlossningen! 199:- st för jeansen kan man j leva med.

Nu ska vi strax göra oss iordning för babysimspremiär!



dessa och likadana svarta kom jag hem med.



RSS 2.0