Nytt till Isas garderob

Fröken har växt och många plagg i strl 56 är för små så idag mötte jag och Isa upp hennes mormor och morfar i stan för lunch & shopping så nu har vi fyllt på med följande i strl 62!



tre bodysar och ett par tights från lindex! Älskar littlephant kläderna!



två bodys, en mössa och en pyjamas från h&m.



dregglisen ovan har Isa fått av sin moster. Den har olika tyg på fram/baksida och går att ha på båda hållen. från en tjej i skåne som syr dregglisar, napphållare, mössor och snuttefiltar till en billig peng. sök på hjärtebarn design på facebook för att komma till hennes sida eller hojta så lägger jag till er.


Grillning på stranden

Ikväll har vi grillat nere i grötvik tillsammans med Dennis, Ellinor, Madde, Rasmus och lilla Allie. En himla fin kväll. Blåste ingenting och det var lagom varmt ute. Niclas tog sig även ett kvällsdopp. En sån sommarkväll man minns.










Älskling

Köpte finaste strumporna till finaste tjejen för någon vecka sedan. Från lundmyr of sweden som har så mycket fint till dom små!

Nu håller jag på att koka ägg, blir äggmackor till lunch, en sen sådan ;)






Jul. 25, 2013




semesterlunk & 2 månader

vädret är helt fantastiskt och vi njuter till fullo, svettas som grisar men jag minns knappt sist det regnade? Helt underbart!

här om dagen blev Isa 2 månader, lite olika milstolpar:

★ väger 5795g och är 60 cm lång.

★ har strl 3 på liberos blöjor

★ på kläder börjar 56 bli för litet så nu används både 56 & 62! lite olika beroende varifrån kläderna är!

★ tycker om när vi bär henne så hon kan kika på världen. tycker även om att ligga i babygymmet eller sitta i babysittern oh snacka med sina kompisar. ler och prantar med oss dagligen.

★ somnar oftast mellan 20-21 och sover till 3-4 då det brukar bli nattmat och blöjbyte för att sen somna om och sova till 7-8. har börjat sova i spjälsängen istället för babykorgen.

vår stora lilla tjej!

För mamman i familjen blir det en del långprommisar. tanken är att börja med lite styrketräning, får bli nästa veckas mål






Fredag

Fredag hela dagen! Precis varit ute på en prommis, 3,5 km idag Fick bli lite kortare idag då vi har lite och stå i idag. Har precisdragit över lägenheten med dammsugaren och efter lunch kommer sis med lillkillen hit. Vi ska spatsera på stan & ikväll blir det gyllene tider lyssnande från balkongen. Får nog bli en runda in på systemet och köpa nått alkoholfritt vin med! 
 
Det bästa av allt är att Niclas går på semester idag, vi är så glada att få ha honom hemma i tre-fyra veckor! Ska bli himla mysigt!!

Planering

Håller på och försöker planera Isas dop. Det är ju lättare sagt än gjort!
Kyrka är det enklaste, väntar bara på att de ska höra av sig om det finns ett datum i slutet på september.
Däremot är det svårare att hitta en bra lokal eftersom släkten är rätt stor även om man bara tar de närmsta.
Är lite inne på om man ska hyra partytält och slänga upp i mina föräldrars trädgård, tycker det är så mysigt ;)
 
Sen ska det bjudas på någon slags mat också..
Det blir säkert ett par regninga dagar på semestern då det kan planeras förfullt..
 
Nu håller nog lilltjejen på att vakna, hon slocknade i vagnen innan när vi var ute på lunchpromenaden med Diezel.
Tog förresten en äcklig fästingjäkel på Diezel innan, blääää va jag hatar dom!!
Bärnstenshalsbandet brukar funka bra men den måste ha kommit när han var blöt i pälsen för då funkar det inte. Vi vill ju inte ha något annat med massa gifter och grejjer, både för Diezels, vår och Isas skull.
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll vankas det kalas för min faster.
Ska till stugan i påarp så det vore fint om solen ville kika fram ikväll!
 
 
 

Powerwalk

 
 
Har börjat slänga på träningskläder, ta vagn och hund och går ut och går en powerwalk nästan varje dag. Hoppar de dagar regnet öser ner men de senaste två veckorna har det blivit nästan varje dag. 
 
I kombination med detta skippar jag godis och andra godsaker på vardagarna och försöker äta bra mat! På helgerna väljer jag att äta lite gotte då jag vill att detta ska bli något som håller i längden och det kommer det inte göra om jag inte får unna mig! Detta har iaf resulterat till -2kg på 2 veckor! 8 kg kvar tills alla graviditetskilon är borta!!
 
 



RSS 2.0