NEW IN!

Lördagens stadsbesök resulterade i ett par nya jeans!
Dessa från Cubus där jag köpt alla mina senaste jeans, de sitter som en smäck utan att kosta skjortan!


Söndag

Idag har vi traskat upp till mina föräldrar för att gå ut med deras hundar då de var iväg och hälsade på min syster med familj. Så det blev en rejäl långpromenad på ca 7 km totalt. Diezel var lite trött och frusen på hemvägen så han fick hoppa innanför husses jacka ett tag!



När vi kom hem åkte snabeldraken fram och badrummet storstädades! Känns det väldigt skönt att bara tillbringa resten av kvällen i soffan. Nu blir det en dusch och hårinpackning, sen kaffe och så ska det låta!

28/1


Sandra hackar och skär för fulla muggar..


Hackandet och skärandet slutade i en supergod fruktsallad som bland annat innehöll jordgubbar, hallon, kiwi, banan, vindruvor och lite till! En klick vaniljkesella på och vi var i fruktsalladshimlen!

Kan verkligen rekommendera vaniljkesellan till frukt, hur gott som helst och nyttigt!

Igår traskade vi en runda på staden med S&S, Efter någon timme tröttnade vi och efter en snabb handing på hemköp hämtade vi Leo och traskade hem till oss istället. Väl där blev det fruktsallad, kaffe, en massa prat, internetfixande, lite tacogratäng, lite mer prat, ett tv-köp, lite gladiatorer.. dvs en supermysig eftermiddag & kväll!

Kolakakor



Idag har jag bakat kolakakor, gott och superenkelt att göra. Man svänger ihop degen på 5 minuter och sen ca 10 minuter i ugnen! Har även bakat en kladdkaka och nu inväntar vi bara vårt fikabesök!

Recept på kolakakor:
ca 40 st
ugn 175°


100g smör eller margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk ljus sirap
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Tillsätt övriga ingredienser, mjölet blandat med bakpulvret, och arbeta snabbt ihop till en deg. Rulla ut degen till 3 längder (vi har mindre ugn än standard, så därför gjorde jag fler men kortare längder) ,lika långa som plåten. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, och platta till dem lite. Grädda i mitten på ugnen i ca 10-12 minuter. Skär längderna i sneda bitar medan de fortfarande är varma!

Arv

Nästa gång vi besöker IKEA ska vi inhandla dessa, behöver lite porslin för finare tillfällen och jag är helt kär i dessa. 18 delar för 349:-


Önskeoutfit

Detta hade jag mer än gärna haft på mig!


Handboll och ny design

Har som vanligt tröttnat på designen jag hade på bloggen så under tiden Niclas och Dennis kollar på handbollen har jag suttit här och fixat!

Härlig slapp lördag, så himla mysigt att bara vara inne och kolla på snön utanför.

Morgonpromenad

Precis hemkommen från en morgonpromenad i snön. Måste säga att jag tycker det är rätt mysigt!

 

 


Carmex

En av mina skönhetsfavoriter just nu. Gör torra läppar mjuka på nolltid vilken kan behövas nu under vintertid!

 

 


Dagens outfit

Som en modebloggare leverar jag en dagens outfit, nog första på denna bloggen!

 


Söndag


Idag traskade vi över berget..


Finaste Diezel


Det var kallt så det var bäst att pälsa på sig regält!

Sen hamnade vi hos mina föräldrar där det spelades kort och dracks kaffe, perfekt söndagsnöje!
Sedan promenerade vi samma väg tillbaka och gjorde lite söndagssysslor som tvättning och lagade lite kvällsmat!


Lördag


Började dagen med en god frukost, osötat bröd med ost & gurka och en smoothie med smak av hallon & blåbär!
Eftersom det var så fint väder traskade vi ner till västra stranden där vi mötte upp Sebbe, Sandra och Leo och vovvarna fick busa av sig!


Finaste Sandra♥

Efter ett tag blev det på tok för kallt och efter lite bilåkande landade vi hemma hos S&S där vi beställde mat och hade en supermysig eftermiddag/kväll!

Fredagskväll


Redan fredag, veckorna bara springer iväg!
Efter jobbet fixade och trixade jag lite här hemma, när Niclas kom hem gick vi ut på vår dagliga långpromenad.
På vägen hem gick vi inom Dogz då Diezel behövde ny mat, blev dessutom en massa fredagsgodis och en ny tröja till honom också!


När vi kom hem var det dags att fixa mat, Niclas kockade och jag drack vin och kollade på!
Nu har vi intagit soffläge, härligt med helg!

Smoothie

Smoothie är nog ett av mina favoritmellanmål, uppfriskande och går att variera i oändligheter!
Denna smoothien blev det ikväll framför Sveriges Mästerkock, gjord på blandade frysta bär!




Mysfika


Idag efter jobbet traskade vi hem till den här damen för att spana in hennes nya lägenhet, dricka lite(läs mycket) kaffe och snacka om viktiga och oviktiga saker. Lika trevligt som alltid!

Tofflor

Hittade dessa varma, underbara tofflor på mellandagsrean och de har varit mina följeslagare här hemma sedan dess! Perfekta nu i vinter (om vi nu kan kalla detta väder vi har för vinter)

 


UFC Personal Trainer

Som nyårslöfte hade vi här hemma att vi varje dag ska ut på långpromenad, eftersom vi införskaffade oss ordentliga regnkläder i höstas kan vi verkligen gå i ur och skur utan att bli blöta vilket är toppen!

Dessutom beställde Niclas hem UFC Personal Trainer till vårt Kinect, detta testades lite snabbt nu på kvällskvisten och jag är ganska såld efter att bara testat det lite snabbt i 15 minuter! Kommer med bättre recension efter att ha testat det mer!




New In!

I Helgen blev det en runda på stan och hittade då detta; Ett svart lite oversize linne från H&M och ett par bruna skinnbrallor på Ginas Rea!



Även dessa snyggingarna köptes i helgen! Gått och dreglat över ett par Jeffrey Campbell skor hur länge som helst och inte hittat några liknande som fallit mig i smaken, Nu hittade jag dessa för nästan halva priset mot orginalet! Nu ska det bara dyka upp ett tillfälle där jag kan använda dom, tillsvidare traskar jag runt med dom här hemma!

Kaffekoppar





Det blev visst en liten bloggpaus över jul & nyår men nu är jag back on track mina vänner!
Dessa underbara kaffekopparna fyndade jag i mellandagarna, 6 st för 50:-
Jag har länge spanat på ett par snarlika koppar från IB laursen så när jag hittade dessa, till detta pris var det ingen tvekan! Jag fullkomligt älskar kaffekoppar, hade kunnat köpa hur många som helst i olika storlek och form men min käre sambo stoppar mig och tycker att det räcker med dom vi har nu!



RSS 2.0