Isa 10 månader

- strl 74 på kläder och strl 4 på liberos blöjor.
-har sagt sina första ord, mama, papa och titta!
-kommit på det där med att resa sig upp mot saker och gå längs med möbler! sketaroligt ju!!
-även tagit ett och annat krypsteg nu med, fast åla går fortfarande snabbast och är enklast om man vill ta sig någonstans snabbt!
-älskar att hålla oss i händerna och gå runt, på 10 månadersdagen lärde hon sig att det räcker att hålla i med en hand och kan även släppa ibland och stå still själv i flera sekunder
-delar gärna ut blöta pussar och en och annan kram. Sträcker fram snutten ibland och erbjuder oss att snutta lite!
-pekar på saker hon vill titta på. Kan även vinka och klappa händer.
-somnar för natten vid 19.00-19.30. nattingsrutinen ser ut som sådan att först byter vi om till pyjamas efter att ha busat bort den sista energin. Sedan görs en flaska välling som äts i mammas eller pappas knä i soffan med snutten i handen. Sedan somnar Isa i soffan och vi bär sedan över henne i sin säng. Där sover hon till mellan 06-07. Ibland kan hon vakna och ha svårt att komma till ro igen vid 04-05 och får då komma över och sova mellan oss.sover två turer på dagarna, en gång vid 9 tiden och sedan en gång på eftermiddagen, lite olika vilken tid hon somnar på em.
-har ätit lite dåligt senaste månaden men tror det har att göra med att det händer så mycket i utvecklingen nu. är pigg och glad om dagarna ändå!
- vi väntar fortfarande på att första tanden ska titta fram, har trott det är på G men änsålänge ser vi ingen!



RSS 2.0