4 November

Måndag igen, Helgen har sprungit förbi i en rasande fart som vanligt!
I lördags packade vi in oss i bilen och körde upp till fynda i fbg för att strosa runt, hittade massa fina möbler men ska bara köpa en stor herrgård först där vi kan få plats med allt!
 
Lite småsaker blev det, en minnesbox där vi ska hänga in lite Isa-prylar, Lite julsaker, En lekmatta i skumgummi till Isa och lite andra saker. Påvägen hem körde vi även inom Netto i heberg och köpte en leopardonepiece till Isa som jag såg i nått reklamblad i veckan. Eftersom vi är sämst på att läsa skyltar körde vi E6 hem igen trots att vi borde vetat att den var avstängd i Halmstad vilket resulterade i att vi satt 1,5 timme i bilkö.
 
Igår var det höstlov på babysimmet så vi hade en hel söndag utan någonting planerat. Det blev en riktig fixar-dag! TVn i sovrummet kom upp på väggen, bar ner lite grejjer i förrådet och letade upp vinterjackor och skor. Storstädade och gick en långprommis med Diezel.
 
Än har vi inga planer för dagen, det är miniskutt-gympa i eftermiddag som vi tänkte gå på. Men innan dess vet jag inte alls. Nu vaknade lillsnäckan från sin lilla powernap!
 
Isas nya onepiece
 

Detta årets första julsaks-inköp.. fler lär det bli ;)
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0