25 November

Ja då var det måndag igen, känns som jag skriver det varje gång? Men veckorna går ju så snabbt så man hinner ju inte med! Helgen har varit bra, Isa är på bättringsvägen när det gäller förkyldningen vilket såklart är väldigt skönt. I lördags packade vi in oss i bilen och stack till Wapnö Julmarknad med Madde & Allie, det är så himla mysigt att gå runt där, dricka lite glögg, smaka lite godsaker, och bara mysa. Kom hem med 3 flaskor glögg, brännvinsost, chokladbollar och bjäre chips! Tycker att utbudet på utställare var snäppet sämre iår än vad det brukar!
 
Söndagen bjöd på strålande väder så vi tog vagn och hund och gick ner en runda till stranden för att kasta lite boll med Diezel. Som han njöt av att få springa av sig lite! Påvägen hem sa Niclas att han var sugen på scones så sagt och gjort, slängde ihop en sats med scones när vi kom hem som vi åt till lunch. Bestämde oss för att hoppa babysimmet även denna gång eftersom Isa fortfarande är snuvig och vi ville inte riskera att hon skulle bli sämre igen! Istället packade vi in oss i bilen och åkte runt och köpte ett par julklappar så nu har vi börjat bocka av julklappslistan! När vi kom hem gjorde vi iordning lite hemmagjorda köttbullar, brunsås och potatis.. mmm..
 
Idag då, Fick precis ett sms från Carro där hon frågade om vi ville äta lunch med henne. Det säger vi inte nej till! Senare i eftermiddag ska vi iväg på 6 månaders-kontroll på BVC.
 
Allie & Isa hängde gott i bärselarna, så gott så de till och med somnade sen och charmade alla!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0