Hemmakryddad Snaps
Ojojoj vilken dålig uppdatering det varit här under midsommarhelgen, får bli skärpning!
Midsommar firades på Norra Utmarken hos några vänner, en fantastisk kväll med underbara vänner, kan det bli mycket bättre? Tror inte det! Bilder kommer så fort jag laddat över dem från kameran!
Testade oss på att krydda egen snaps som vi sedan gav till värdparet i midsommarpresent
Blev supergott om jag får säga det själv :)
Apelsin & Vaniljsnaps
70 cl brännvin
1 vaniljstång
2 apelsiner
2 msk vit sirap
1. Tvätta apelsinerna ordentligt i kallt vatten, riv sedan skalet på fina sidan på ett rivjärn (endast det orange), dela och skrapa ur vanilstången.
2. Lägg det rivna apelsinskalet och vaniljen (kärnor och stång) i brännvinet och låt stå i två dygn.
3. Blanda sirapen i brännvinet och sila sedan bort apelsinskalen och vaniljstången.

En sånhär flaska hittades på DiModa där vi hällde i vår egenkryddade snaps och gav bort
Alltid kul att ge & att få nått personligt!
Midsommar firades på Norra Utmarken hos några vänner, en fantastisk kväll med underbara vänner, kan det bli mycket bättre? Tror inte det! Bilder kommer så fort jag laddat över dem från kameran!
Testade oss på att krydda egen snaps som vi sedan gav till värdparet i midsommarpresent
Blev supergott om jag får säga det själv :)
Apelsin & Vaniljsnaps
70 cl brännvin
1 vaniljstång
2 apelsiner
2 msk vit sirap
1. Tvätta apelsinerna ordentligt i kallt vatten, riv sedan skalet på fina sidan på ett rivjärn (endast det orange), dela och skrapa ur vanilstången.
2. Lägg det rivna apelsinskalet och vaniljen (kärnor och stång) i brännvinet och låt stå i två dygn.
3. Blanda sirapen i brännvinet och sila sedan bort apelsinskalen och vaniljstången.

En sånhär flaska hittades på DiModa där vi hällde i vår egenkryddade snaps och gav bort
Alltid kul att ge & att få nått personligt!
Trackback